Гора Газоза

1,5L PET

Нов производ во палетата на Гора газираните сокови. Освежителен, со специфичен вкус и арома, произведен со најдобрата Горска вода и крушков екстракт.


Напомена: 
Производот се продава во пакет кој содржи 6 парчиња Гора Газоза 1,5L PET
Цена: 
250ден
© 2023 kupigorska.mk