Гора леден чај Праска

0,5L PET

Незаменлив дел од палетата на производи на брендот Гора се освежувачките ледени чаеви. Овие безалкохолни пијалоци се прават од билни екстракти без конзерванси и најквалитетната Горска вода. Освежителен вкус на праска, збогатен со витамин Ц.


Цена: 
27ден
© 2018 kupigorska.mk