Староградско Пиво

0,33L Стаклена амбалажа

Староградско, првото непастеризирано пиво во Македонија е премиум светло пиво, произведено по традиционален германски рецепт, со уникатна боја на зрело жито и бујна и цврста пена. Во својот состав, Староградско содржи исклучиво јачменов слад и хмељ, без додаток на други житарки, што е уште една потврда за премиум квалитетот на ова пиво, заедно со користењето на чиста изворска Горска вода, како една од главните состојки. Староградско се произведува со најсовремена микробиолошка мембранска филтрација со што пивото го задржува својот оригинален вкус и свежина и е непастеризирано.


Напомена: 
Производот се продава во пакет кој содржи 12 парчиња Староградско Пиво 0,33L стаклена амбалажа.
Цена: 
455ден
© 2022 kupigorska.mk