Гора Мултивитамин

0,5L PET

Гора соковите нудат неверојатно овошно освежување кое содржи витамини, хранлива вредност и течности кои се потребни за одржување на вашата хидратацијата. Овие сокови, освен што ја намалуваат жедта, имаат и имаат врвен вкус бидејќи се произведуваат со природната изворска Горска Вода. Гора Мултивитамин овозможува одличен освежителен вкус, збогатен со 8 витамини.


Напомена: 
Производот се продава во пакет кој содржи 12 парчиња Гора Мултивитамин 0,5L PET
Цена: 
385ден
© 2023 kupigorska.mk