Горска вода негазирана

1L PET

За правилен хидратен баланс во текот на денот и ноќта, каде и да сте, негазираната вода Горска е вистинскиот избор. Природната идеална избалансираност на минерали, соли, олигоелементи и нискиот процент на натриум ви овозможуваат секојдневна консумација на Горска во неограничени количини.


Напомена: 
Производот се продава во пакет кој содржи 6 парчиња Горска вода негазирана 1L PET.
Цена: 
135ден
© 2022 kupigorska.mk