Гора Зелено Јаболко

1,5L PET

Гора соковите нудат неверојатно овошно освежување кое содржи витамини, хранлива вредност и течности кои се потребни за одржување на вашата хидратацијата. Овие сокови, освен што ја намалуваат жедта, имаат и имаат врвен вкус бидејќи се произведуваат со природната изворска Горска Вода. Гора Зелено јаболко има 100% природен вкус на јаболко.


Напомена: 
Производот се продава во пакет кој содржи 6 парчиња Гора Зелено Јаболко 1,5L PET.
Цена: 
400ден
© 2023 kupigorska.mk